De eerste dag!
Door: Guido Overzet
Blijf op de hoogte en volg guido
10 November 2010 | Taiwan, Taipei
Ik begin dit reisverslag vanuit het vliegtuig. Ook wel eens leuk, om op 10 km hoogte te tikken, terwijl je met een snelheid van meer dan 900 km/u door de lucht zoeft. Buiten is het koud, minus 53! Net een goede vliegtuigmaaltijd gehad (fast cheap and easy, precies zoals ik ’t wil). De eerste vlucht duurt tien uur, dan hebben we een tankstop van een uur in Bangkok, daarna nog drie uurtjes naar Taipei (Taiwan), waar we een tussenstop hebben van ongeveer 12 uur. We mogen jammer genoeg niet de stad in (die ligt ook ver weg van de luchthaven), maar verblijven wel in een vijf sterren hotel!
Dit hotel is erg luxe. Lekker in de airco televisie kijken, ff iets bijslapen en douchen. De douchewand is grappig, als je op een knop drukt wordt ’t ie doorzichtig… Uitkijken als je met reisgenoten in de kamer bent ;-) Het reisgezelschap is tot nu toe prima. Jonge mensen die zin hebben om een half jaar tot een jaar weg te gaan. Ik ben de oudste... Ze hebben nog weinig gepland en zien het allemaal wel. Daarnaast zijn er velen die een baantje gaan zoeken in Australië. Erg leuk tot nu toe. Gelukkig nog maar een vlucht (van negen uur), dan ben ik morgen in Sydney!!!
Ik wil iedereen nog even bedanken voor de leuke kaartjes, e-mails, reacties op dit reisblog en smsjes!
Groetjes Guido
10 November 2010 - 09:20
Jasmijn:
Mooi dat alles goed is gegaan!
En de kamer ziet er niet verkeerd uit! ;-)
Ik had nog meer foto's voor het je, van de begin van je reis!
Geniet nog maar even in je kamertje en rust maar goed uit!
Dikke kus! -
10 November 2010 - 13:00
Erna:
sjonge, wat een reis zeg.
maar dan wel in een luxe hotel. Het is nu 2 uur de volgende dag, ben benieuwd of je al in Sidney bent, is wel stil in huis,miss you.. -
10 November 2010 - 22:09
Tom:
Daar zit ie! die lelijcken draeck in die dure hotelkamer! helemaal prachtig ouwe, geniet maar van die luxe, ik zou hetzelfde doen :)
groeten dagobert 2
11 November 2010 - 10:07
Joyce:
Heejj Guido,
Fijn om te lezen dat de reis naar Taiwan goed was gegaan, zag op de foto's van Jasmijn al dat je met een Taiwanse lowcost carrier vloog (is m'n opleiding toch nog ergens goed voor hahah). Je zult inmiddels misschien alwel in Sydney zijn. In ieder geval heel veel plezier!
XxX -
11 November 2010 - 10:09
Jordan:
Relax van de douchewand. Die ga ik ook bij mij thuis installeren maar dan met het knopje aan de buitenkant. >:) -
12 November 2010 - 15:52
Harm:
Have fun en pas goed op jezelf de eerste maandjes, je moet wel veilig op Fiji aankomen over n maand, ohja n niet meteen verbranden de eerste dagen in de hete zon van Australie!!!